Loading Dogodki

← Back to Dogodki

LokalPatriot

+ Google Map
Glavni trg 11
Novo mesto, 8000 Slovenija
https://www.facebook.com/KlubLokalPatriot

Prihajajoči dogodki

maj 2018
25
maj
21:00 — 23:55
Join

LP: Dan mladosti

Dan mladosti je v LokalPatriotu dan odlične “meze” in izvrstne glasbe. Od Atomskog skloništa do EKV, od Idolov do Zabranjenog pušenja, od Vardarja do Triglava… Tudi letos bomo s čevapi, rakijico in bolj ali manj znanimi hitiči starega Ex-Yu rocka obeležili ta dan nostalgije. Pridružite se nam v petek, 25. maja v atriju kluba. S pionirsko zaprisego začnemo ob 21. uri. 😉 Vstop prost! Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

26
maj
20:45 — 23:55
Join

LP šport: Finale Lige prvakov

Špansko-angleški finale, ki ga bosta Real Madrid in Liverpool v soboto, 26. maja ob 20.45 odigrala v ukrajinskem Kijevu in ga težko pričakuje cel nogometni svet, bomo seveda spremljali tudi v našem klubu. Pridružite se nam v atriju LokalPatriota, kjer bomo na največjem platnu v mestu ob prigrizkih in akcijskih cenah pijač držali pesti vsak za svojega favorita. Vstopnine ni, vabljeni! Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

junij 2018
02
junij
22:00 — 23:55
Join

Otvoritev atrija: LUTO

Prvi koncert poletne sezone v klubu LokalPatriot bo v soboto, 2. junija ob 22. uri, ko bodo atrij zasedli LUTO. LUTO je novo ime na novomeški glasbeni sceni. Prihaja drugačen zvok, za odprte glave in ušesa. Fantje bodo predstavili avtorski material iz prihajajočega albuma. LUTO so Jure Košir, Marko Grubar, Dejan Slak. Stare misli, sveže ideje. To je to. Novi novi val. Se vidimo! Dogodek podpira Mestna občina Novo mesto.

+ Izvoz Listed Dogodki