Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

V oktobru smo v LokalPatriotu v okviru Evropskega leta mladih izvedli dve delavnici za mlade, “veliki finale”, delavnica v organizaciji sodelujočih mladih, pa se bo v našem novem klubu odvila v decembru.

Cilj delavniškega sklopa je mlade opolnomočiti za pripravo in izvedbo dogodkov. Tako so se 20. oktobra 2022 naši mladinski delavci in zainteresirani mladi prvič srečali v Kavarni LokalPatriot ter skozi predstavitev in pogovor pridobili teoretično osnovo za organizacijo dogodkov ter spoznali kaj vse je potrebno za uspešno pripravo in izvedbo dogodka. Teden kasneje, 27. oktobra 2022, so na terasi Mladinskega centra Oton pridobljeno znanje prvič preizkusili v praksi – sodelovali so pri izvedbi delavnice “Izražanje z gibom”, ki so jo v okviru diseminacijskih aktivnosti Erasmusovega izobraževanja “Steps to Connection” pripravili slovenski mladinski delavci, ki so se izobraževanja udeležili.

Zadnje dejanje trifaznega projekta sledi v decembru, ko bodo sodelujoči mladi na podlagi novo pridobljenih znanj v Kavarni LokalPatriot sami pripravili dogodek po lastni izbiri. O dogajanju vas bomo seveda obvestili.

Sklop dogodkov “Na mladih svet stoji!” poteka v okviru Evropskega leta mladih. #EuropeanYearofYouth

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: