Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

DRPD Novo mesto vse zainteresirane vabi na naslednje dogodke:

Regionalni dogodek laboratorij idej-Ideas Labs:
Si star med 18-30 let? Ustvarjalen in želiš širiti svoje ideje? Te zanima medijska pismenost, kritično mišljenje in ozaveščanje o evropskih vrednotah? Pridruži se nam na dvodnevnem druženju.
Več informacij na povezavi.

Usposabljanje v okviru projekta Model M Slovenija:
Če ste brezposelni mladi v starosti od 24. do 29. let (izjemoma lahko tudi od 20. leta dalje) v regiji Jugovzhodna Slovenija z najmanj srednješolsko izobrazbo, vas vabimo, da se vključite v program usposabljanja projekta Model M Slovenija za nevladništvo, podjetništvo in aktivno iskanje zaposlitve.
Več informacij na povezavi.

Brezplačna delavnica za dolenjske mladinske organizacije:
Vabljeni na delavnice razvoja mladinskih organizacij. Udeleženci bodo na delavnicah preizkusili novo orodje, namenjeno organizacijskemu razvoju, pripravili načrt za izboljšanje delovanja svoje organizacije ter imeli možnost dodatnega individualnega svetovanja s strani CNVOS.
Več informacij na povezavi.

Želiš biti obveščen o vseh aktualnih novicah, izobraževanjih in dogodkih s področja mladine na področju Jugovzhodne Slovenije? Pridruži se FB skupini in bodi seznanjen z vsemi informacijami. Skupino najdeš na povezavi.

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: