20
december
17:00 — 19:00
Knjižnica Mirana Jarca
Rozmanova ulica 28

8000 Novo mesto,
Zastonj
Loading Dogodki
  • This dogodek has passed.

Mlade od devetega leta starosti naprej vabimo, da se nam pridružijo na delavnici z naslovom Narisani žužki oživijo, ki bo v ponedeljek, 20. decembra 2021 med 17. in 19. uro v Knjižnici Mirana Jarca (učilnica BeRi).

🐛 Si se kdaj spraševal kako bi nekaj narisanega na listu lahko oživelo? Si vedel, da lahko s posebnim črnilom narišeš žuželko, potem pa se z majhno pomočjo elektrike začne premikati?
Če te zanima kako, se nam pridruži na delavnici “Narisani žužki oživijo”. S seboj ne potrebuješ ničesar, le idejo, kakšen želiš, da tvoj žužek izgleda.

ℹ️ Število udeležencev je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava na borut.pelko@lokalpatriot.si.
Delavnica je brezplačna.
Delavnica bo izvedena v skladu s z veljavnimi ukrepi Vlade RS in priporočili NIJZ.

💡 Delavnice za otroke in mlade, ki jih izvajamo v okviru projekta konS predstavljajo serijo razburljivih in navdihujočih raziskovanj, učenja in ustvarjanj. Izvajamo jih, da bi bolje razumeli najsodobnejša dognanja v znanosti in novih tehnologijah, ki jih preko raziskovalne umetnosti premišljamo za posameznika in družbo. Projekt konS vzpostavlja mrežo vozlišč in laboratorijev po vsej Sloveniji, ki se medsebojno dopolnjujejo v ekosistem dejavnosti za kritičen razvoj prihodnosti. Več informacij o projektu, konzorciju in načrtovanih aktivnostih najdete na kons-platforma.org.

——————————————————————————
Projekt konS — Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podrobnosti

Datum:
20. 12. 2021
Čas:
17:00 - 19:00
Cena:
Zastonj
Dogodek Category:

Organizator

LokalPatriot
Spletna stran:
http://www.lokalpatriot.si/

Greš? Grem!