Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

V okviru projekta konS bomo predvidoma podprli 15 umetniških produkcij sodobne raziskovalne umetnosti, izbranih na programskem svetu konzorcija*. Umetniški projekti so lahko že v nastajanju ali popolnoma novi, morajo pa biti izvedeni v času trajanja finančnega mehanizma (najkasneje do aprila 2022). V prvem izboru, ki mu bodo sledili pozivi za predložitev umetniških del vsako naslednje leto, bomo izbrali 5 projektov. Vrednost posameznega projekta je predvidena na največ 15.000 evrov.

Produkcija izbranih umetniških del bo potekala v tematskih laboratorijih partnerjev in ob pomoči pridruženih partnerjev (Univerze v Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici) ter projektu konS pridruženih raziskovalnih in znanstvenih laboratorijev in inštitutov (Kemijski inštitut, Institut Jožef Stefan …).

Prijavo je potrebno oddati do najkasneje petka, 20. decembra 2019! Več informacij o pozivu – https://kons-platforma.org/odprti-poziv/.

———-
Projekt konS:: Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«.
»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«.

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: