Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

Prijava LokalPatriot-a na javni razpis z naslovom “Javni razpis Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju”, ki ga je objavilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, je bila uspešna.

V okviru operacije “Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju – 1” bo zavod v obdobju od 1. februarja 2018 do 30. septembra 2018 prejel sredstva za zaposlitev mladinskega delavca, pogodba o zaposlitvi pa bo z delavcem sklenjena do 31. januarja 2020. Mladinski delavec bo opravljal predvsem naslednje naloge: načrtovanje in organizacija mladinskih programov in projektov, sodelovanje z mladimi iz različnih družbenih okolij, promocija mladinskih projektov in obveščanje javnosti, analiza stanja na področju mladih v lokalni skupnosti.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Več na eu-skladi.si.

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: