Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

26.–28. maj 2021
Murska Sobota (na spletu)

Nadaljuje se serija Music Slovenia: Regional – Special, glasbena karavana, ki obiskuje slovenska regionalna glasbena središča, kjer se debatira o glasbi, njenih stanjih in potencialih ter podrobneje predstavljajo tudi regionalne glasbene scene, katerih poznavanje in povezanost je ključnega pomena za čim boljše izkoriščanje tega, kar naša mala država na področju glasbenega življenja ponuja.

Tokrat se javljamo iz MIKK – Mladinskega informativnega in kulturnega kluba Murska Sobota, kjer se bo program v obliki posnetkov na SIGIC Facebook kanalu predstavil 26., 27. in 28. maja. Posnetki bodo kasneje na voljo tudi na SIGIC Youtube kanalu, kjer lahko že sedaj spremljate tudi prejšnje epizode seriala, ki so se odvile v kranjskem Trainstationu SubArt.

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: