Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

22. in 23. nov 2021 | 20:00
Nova Gorica (na spletu)

22. in 23. novembra bosta na ogled novi epizodi karavane posvetov o glasbenem sektorju, ki jo pripravlja Sigic v sodelovanju z regionalnimi glasbenimi središči in ob podpori Platforme Centra za kreativnost. Javljanje poteka iz Goriške, v fokusu tokrat radijska glasbena krajina ter goriška scena in njeno domače in mednarodno povezovanje.

Music Slovenia: Regional – Special je glasbena karavana, ki obiskuje slovenska regionalna glasbena središča, kjer se debatira o glasbi, njenih stanjih in potencialih ter se podrobneje predstavljajo tudi regionalne glasbene scene, katerih poznavanje in povezanost je ključnega pomena za čim boljše izkoriščanje tega, kar naša mala država na področju glasbenega življenja ponuja. V letošnji sezoni obiskujemo prizorišča in spoznavamo sceno v Kranju, Murski Soboti, Novem mestu in Mariboru.

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: