Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

Evropski parlament v sodelovanju s Fundacijo za mednarodno nagrado Karla Velikega iz Achna tudi letos podeljuje mladinsko nagrado Karla Velikega za projekte, ki jih vodijo mladi in ki kažejo na dejavno udeležbo v razvoju Evrope. Gre za odlično priložnost podpore in povezovanja na temo EU vrednot. Poleg tega glavna nagrada za najboljši projekt znaša 7500 evrov, druga nagrada 5000 evrov, tretja pa 2500 evrov!

Projekte lahko prijavite tukaj – http://bit.ly/prijava_ECYP.

Rok za prijavo je 19. februar 2018!

Prijavijo se lahko tako posamezniki kot tudi skupine, pogoj je le, da projekt izvajajo mladi med 16. in 30. letom starosti, ki prihajajo iz držav članic EU, projekti pa naj bi spodbujali evropsko in mednarodno razumevanje, krepili občutek skupne evropske identitete in povezanosti, bili zgled mladim v Evropi in opozarjali na praktične primere Evropejcev, ki živijo kot ena skupnost.

Več informacij o nagradi lahko najdete na tej povezavi: http://bit.ly/o_nagradi

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: