Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

Zavod LokalPatriot objavlja prosto delovno mesto strokovni sodelavec za tehnično izvedbo kulturnega programa. Od kandidata pričakujemo najmanj srednješolsko izobrazbo ter večletne izkušnje s področja tehnične izvedbe kulturnih programov in prireditev. Ustrezna dokazila (maturitetno spričevalo ter referenčna pisma ali dokazila o izvedbi projektov) dostavite ob prijavi.

Zaposlitev bo sklenjena za polni delovni čas, vendar le v primeru, da bo delodajalec izbran na Javnem razpisu za subvencije za delodajalce v okviru izbora operacij pridobivanja dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD.

Prijavo, ki naj vključuje CV, motivacijsko pismo in ustrezna dokazila, pošljite po elektronski pošti na naslov tajnistvo@lokalpatriot.si, s pripisom prijava na prosto delovno mesto, najkasneje do 06. novembra 2019 do 23:59 ure.


Borut Pelko
LokalPatriot
direktor

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: