Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

Zavod LokalPatriot v okviru projekta konS: Platforma za sodobno raziskovalno umetnost išče sodelavca na delovnem mestu Vodja izobraževalnih programov v vozliščih. Od kandidata pričakujemo najmanj srednješolsko izobrazbo ter večletne izkušnje z zadevnega področja. Ustrezna dokazila (maturitetno spričevalo ter referenčna pisma ali dokazila o izvedbi projektov) dostavite ob prijavi.

Sodelovanje z izbranim kandidatom bo sklenjeno za polni delovni čas do konca trajanja projekta. Projekt konS je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijavo, ki naj vključuje CV, motivacijsko pismo in ustrezna dokazila, pošljite po elektronski pošti na naslov lokalpatriot@lokalpatriot.si, s pripisom prijava na prosto delovno mesto, najkasneje do 14. septembra 2020 do 23:59 ure.


Borut Pelko
LokalPatriot
direktor

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: