Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

Zavod LokalPatriot objavlja prosto delovno mesto koordinatorja mladinskih kulturnih projektov. Od kandidata pričakujemo najmanj srednješolsko izobrazbo ter večletne izkušnje s področja organizacije in izvedbe kulturnih projektov. Ustrezna dokazila (maturitetno spričevalo ter referenčna pisma ali dokazila o izvedbi projektov) dostavite ob prijavi.

Zaposlitev bo sklenjena za polni delovni čas, vendar le v primeru, da bo delodajalec izbran na Javnem razpisu za subvencije za delodajalce v okviru izbora operacij pridobivanja dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD.

Prijavo, ki naj vključuje CV, motivacijsko pismo in ustrezna dokazila, pošljite po elektronski pošti na naslov tajnistvo@lokalpatriot.si, s pripisom prijava na prosto delovno mesto, najkasneje do 15. marca 2017 do 23:59 ure.


Borut Pelko
LokalPatriot
direktor

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: