Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

12. maj 2021 | 13:00
Na spletu

Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost vabi na delavnico Opredelitev vrednosti poslovne ideje za izdelke in storitve.

Ustvarjalci* v kulturi in kreativnih industrijah morajo pogosto predstaviti vrednost svojih izdelkov potencialnim naročnikom oz. podjetjem ali organizacijam. Pri tem se pogosto dogaja, da želijo izpostaviti preveč prednosti, zaradi česar se izgubi fokus ključnih vrednosti, ki jih izdelek ima, ali pa da ne izpostavijo pravih vrednosti, ki jih izdelek ponuja, in tistega, kar naročnik pričakuje.

Predavateljica bo na delavnici predstavila korake določanja vrednosti izdelkov: na katera ključna vprašanja si moramo pri tem odgovoriti, kako pridobiti povratne informacije potencialnih kupcev, kako z manj predstavimo več itd. Kaj vas prepriča, da se odločite za nakup novega izdelka? Delavnica bo usmerjena tudi v delo na konkretnih primerih.

Delavnica, ki bo potekala v sredo, 12. maja ob 13:00, bo izvedena preko spleta. Na delavnico se je potrebno predhodno prijaviti in sicer najkasneje do petka, 7. maja, saj je število mest omejeno. To storite tako, da pošljete mail na marusa.golob@asociacija.si.

Dostop do spletne delavnice bodo prijavljeni prejeli naknadno po elektronski pošti.

*V besedilu uporabljeni in zapisani izrazi v slovnični obliki za moški spol se uporabljajo kot nevtralni za vse spole.

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: