Warning: Creating default object from empty value in /home/gremdomo/lokalpatriot.si/lokalpatriot/wp-content/plugins/vamtam-push-menu/push-menu.php on line 91
Open/Close Menu
Mladinski center Novo mesto. LokalPatriot je osrednji kulturni producent v dolenjski regiji. Ustanovitelj zavoda LokalPatriot je Društvo novomeških študentov.

V preteklih mesecih se je v Novem mestu odvil konS modul, neke vrste “potujoči festival” na katerem predstavljamo aktivnosti, ki jih partnerji konzorcija izvajamo v projektu.

Tako smo v novomeškem mestnem jedru v javnih prostorih predstavili aktualne umetniške produkcije, nastale v projektu, izvedli delavnico za odrasle ter modul odprli s performansom zvočnega umetnika Boštjana Perovška.

Kratek video prispevek o festivalu najdete TUKAJ, konS modul pa se bo prihodnje leto v Novo mesto vrnil še večji!

Partnerji #konS: Kersnikova, Aksioma, Projekt Atol, Ljudmila, Zavod Cona, MKC Maribor, Akademija umetnosti Univerze v Novi Gorici, LokalPatriot, MC Velenje

Video: Jan Rifelj
________________________________
Projekt konS — Platforma za sodobno raziskovalno umetnost je bil izbran na javnem razpisu za izbor operacij »Mreža centrov raziskovalnih umetnosti in kulture«.
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

© 2016 LokalPatriot - Mladinski klub DNŠ
Na vrh
Spremljajte nas: